viernes, 22 de abril de 2011

Petita crónica d'un llibre que he llegit

L'Associació de Pares d'Alumnes del Masroig us proposa que participeu en aquest Blog explicant quins llibres heu llegit ultimament i també si els recomaneu pels vostres amics o enemics... 


Deixeu els vostres comentaris i els primers 25 entraran en un sorteig d'uns quants llibres seleccionats a la parada de Sant Jordi del Masroig.


Moltes gràcies per participar en aquest experiment que intenta crear un punt de trobada pels lectors Masrojans de cor i de padró.

4 comentarios:

  1. 'Paraules emmetzinades' és la pirmera novela negre de Maite Carranza per a joves --és Premi Juvenil Edebe, si no vaig errat-- i grans que destapa des de molts angles els abusos a menors, l'altre gran drama que --junt amb la violencia masclista-- queda reclós hipócritament en les llars. Us agradarà.

    Xavier Campreciós, Sant Jordi 2011, El Masroig

    ResponderEliminar
  2. El Cementiri de Praga comença com un calentament d'un esportista que es prepara per fer una marató, fent estiraments suaus combinats amb moviments bruscos, cal tenir paciència.
    A mesura que entrem a l'historia aquesta es torna més digerible i els seus personatges (transcorre cap al 1960-89) ens resultaran tan actuals com les notícies que escoltem o llegim a la premsa avui... Bon relat, espès, però no podia ser d'altra manera i sobretot molta bona ambientació, llibre per a mi sorprenent ja que m'esperava un altre El Nombre de la Rosa que era l'únic que havia llegit d'aquest autor.
    Un sol consell, a les últimes pàgines hi ha un petit mapa d'esdeveniments que pot resultar molt útil, (jo l'he descobert massa tard).

    ResponderEliminar
  3. Hola, caldria que comentis un llibre, encara que sigui un parell de paraules... gràcies fenomeno!

    ResponderEliminar